Volg mij

AANGENAAM. IK BEN TAMARA. IK ZORG VOOR POSITIEVE ZICHTBAARHEID.

Ik heb oog voor detail, een groot netwerk en een vasthoudend karakter. In de afgelopen jaren heb ik deze kwaliteiten voor tal van mensen en ondernemingen in mogen zetten om te bereiken dat hun boodschap online en offline zichtbaar werd bij de doelgroep.

Wat mag ik voor jou betekenen?

Zijn je kansen niet direct zichtbaar? Dan zoek of creëer ik deze zelf voor je. Bijvoorbeeld door het slim inzetten van PR en social media. Of door een eigen evenement of actie te organiseren. 

Dankzij mijn waardevolle netwerk weet ik in no time de juiste mensen, bedrijven en merken aan elkaar te verbinden. Ik zorg dat het totaalplaatje klopt ...en voeg er een gouden randje aan toe. 


KOFFIE? 

Wil jij ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een groot netwerk, met korte lijntjes naar de juiste kanalen? Een enthousiaste ambassadeur, creatief brein en sparringpartner? 

Je bent van harte welkom in het kantoor dat ik deel met Madelon. Stuur me gerust een bericht via whatsapp of neem op een andere manier contact met me op, dan drinken we samen een kop koffie. (Maak wel even een afspraak, dan weet je zeker dat ik tijd voor je heb!)

Mijn updates ontvangen?

Bekijk mijn meest recente blog berichten:

Tamara durft zich kwetsbaar op te stellen en heeft geen verborgen agenda. What you see is what you get’
- Anke van Oostveen, Buro Werkende Mens
‘Als ik aan Tamara denk, denk ik aan verbinden, organiseren, net iets anders dan anders. Net dat extraatje dat je nodig hebt. Net dat duwtje in de rug.’
- Gabi Hunter, Gaabs
‘Tamara tilt wat alledaags is naar een gouden niveau!’
- Tonco Modderman, Tonco Modderman Training & Advies
‘Ze snapt concepten en voert het door. Tamara weet waar de meerwaarde in zit. Ze heeft sprankelend oog voor details en weet als geen ander te inspireren met haar bijna tomeloze aanpakmentaliteit.'
- ​Roy Koolenbrander, lekker in vorm​ creatieve merksetters
'I am under no obligation to make sense to you.'
- Mad Hatter
‘Tamara kan dingen altijd goed kunt beargumenteren. Ze weet wat ze doet en staat daar voor!’
- Madelon Tijdink, Madelon Tijdink Photography
© Copyright 2018 - tamaratijdink.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing